Je hebt nog geen locatie aangegeven. Vul je locatie in om te kijken of dit restaurant bij jou bezorgt.
Sorry, je locatie valt buiten ons bezorggebied.
Meest verkochte producten
Een combinatie van zelfgemaakte Indiase kaas en bladspinazie met een aroma van knoflook, citroensap en verse kruiden
Kipfilet, gegrild uit de tandoori oven in een zoete saus met kokos, rozijnen en amandelen
Een overheerlijke milde curry. Gemarineerd kipfilet, eerst gegrild in de tandoori-kleioven, daarna bereid met rozijnen, kokos en room
Voorgerechten
Een heldere linzensoep met verse koriander en een tikje citroensap
Medium pittige soep uit Zuid-India, een combinatie van linzen, citroensap, koriander en verse kruiden
Romige, volle soep met linzen, rijst, koriander, knoflook en citroen
Aardappelen en doperwtjes, verpakt in een driehoekje van bladerdeeg
Gebakken balletjes ui met koriander, paprika, kikkererwtenmeel en verse kruiden. Een traditioneel vegetarisch gerecht
Stukjes gekruide kipfilet, gefrituurd in een deeg van kikkererwtenmeel
Kleine stukjes malse kipfilet in een zoetzure tamarindesaus
Malse stukjes kipfilet gemarineerd in verse kruiden en daarna gegrild in de tandoori-kleioven
Stukjes pangasiusfilet gefrituurd in een deeg van kikkererwtenmeel
Kippenvleugels, gemarineerd in pittige Indiase kruiden en gegrild in de tandoori-kleioven
Vegetarische gerecht, zelf gemaakte Indiase kaas, eerst gemarineerd en daarna gegrild in de tandoori-kleioven
Fijn gekruide kleine garnalen op zacht brood, een heel speciaal voorgerecht
Vegetarische gerechten
Een heerlijk mild vegetarisch gerecht. Een combinatie van diverse groenten, rozijnen, amandelschaafsel, kokos en room
Een medium pittig vegetarisch gerecht. Combinatie van diverse groenten gekruid met paprika, gember en verse koriander
Een combinatie van zelfgemaakte Indiase kaas en bladspinazie met een aroma van knoflook, citroensap en verse kruiden
Een lekker zoet gerecht. Zelfgemaakte Indiase kaas met rozijnen, amandelschaafsel, kokos en room
De groente wordt bereid met een speciale balti pasta (mengsel van verse specerijen) en geserveerd met veel verse koriander
Diverse groenten, bereid met paprika, linzen en Indiase kruiden. Een mooie balans tussen zoet, zuur en pittig
Diverse groenten, bereid met knoflook, gember, groene paprika en Indiase kruiden
Blokjes paneer in een curry met paprika en ui
Blokjes paneer in een scherpe saus met citroen
Kip curries specialiteiten
De kipfilet wordt bereid met een balti pasta (mengsel van verse specerijen) en geserveerd met veel verse koriander
Een overheerlijke milde curry. Gemarineerd kipfilet, eerst gegrild in de tandoori-kleioven, daarna bereid met rozijnen, kokos en room
Een zeer zacht currygerecht. Malse kipfilet bereid met rozijnen, amandelschaafsel, kokos, mangopuree en lychee, daarna afgemaakt met heerlijke room
Een bijzondere combinatie van zachte kipfilet en bladspinazie, bereid met knoflook, gember, citroensap en verse kruiden
Een medium pittig kipgerecht. Combinatie van gekruide kipfilet met paprika, ui, gember, knoflook en Indiase kruiden
Dit kipgerecht is afkomstig uit Madras, een stad in het zuidelijk deel van India. Malse kipfilet bereid met heel fijn gemalen chili, citroensap, gember, knoflook en verse koriander
Een zeer pittig kipgerecht. Als murgh Madras, maar dan met zeer pittige fijngemalen gedroogde chilipeper, citroen, fijne knoflook, aardappeltje en gember
Een combinatie van kipfilet uit de kleioven in een heerlijke curry met vruchten, rozijnen, kokos en room
Kipfilet, bereid met paprika, linzen en Indiase kruiden. Een mooie balans tussen zoet, zuur en pittig
Kipfilet, bereid met knooflook, gember, groene paprika en Indiase kruiden
Kipfilet, gegrild uit de tandoori oven in een zoete saus met kokos, rozijnen en amandelen
Visgerechten
Stukjes pangasiusfilet bereid met paprika, groentemix en Bengaalse kruiden
Stukjes pangasiusfilet bereid met paprika, uien, tomaten en Indiase kruiden. Lekker kruidig
Stukjes pangasiusfilet bereid met rozijnen, kokos en room
Kleine garnalen, bereid met rozijnen, kokos en room
Tandoori gerechten
Een traditioneel en beroemd Indiaas gerecht, heerlijk malse kippenboutjes, gemarineerd en gegrild in de tandoori-kleioven
Malse stukjes kipfilet, gemarineerd in verse kruiden en daarna gegrild in de tandoori kleioven
Een complete introductie van de Indiase tandoori-keuken. Gemarineerde kipfilet en kippenboutjes. Gegrild in de tandoori kleioven en wordt geserveerd met basmati rijst of vers nan brood. Specialiteit van Gandhi
Suggesties van de chef
Een medium kipgerecht, bereid met verse tomaat, paprika en Indiase kruiden
Gegrilde malse stukjes kipfilet, geserveerd met nan brood of basmati rijst
Bijgerechten
Een mengsel van Yoghurt, tomaat en komkommer. Raita is de perfecte verkoeling bij pittige curry's
Indiaas brood